>Over ons

Een nieuwe naam, een nieuwe werkplek

Onze geschiedenis is lang geleden begonnen met Victory Sportprijzen. Sportprijzen zijn onlosmakelijk verbonden met graveren. In die tijd was graveren een enorme klus. Letters uitzoeken en zetten in de graveermachine.  Harder of juist zachter drukken en ondertussen de bekers ronddraaien. Gelukkig ligt dit tijdrovende ambacht achter ons, hoewel we voor bijzondere trofeeën af en toe deze machines nog gebruiken.

Al snel kwamen de eerste graveercomputers. Simpele machines met beperkte mogelijkheden, maar zeker een enorme vooruitgang. De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in moderne graveertechnieken. Graveren is naast een ambacht ook een modern grafisch beroep geworden met ongekende mogelijkheden. Deze nieuwe mogelijkheden brachten ons op het idee om geschenken te verkopen met een persoonlijke gravure. Sinds 2007 doen wij dat via de webshop www.onuitwisbaar.nl.

Op zoek naar een graveerbedrijf komen steeds meer mensen, via deze webshop, bij ons terecht met specifieke vragen en graveerwensen. Een mooi bijeffect van internet. Ondertussen groeien we uit ons gezellige pand aan de Beemsterboerstraat in Huizen. Vanaf 6 mei 2016 zijn we verhuisd naar het bedrijvenpark op de Blaricummermeent aan de A27.  We hebben daar een nieuwe en grotere showroom voor de sportprijzen en geschenken gerealiseerd. Het graveeratelier wordt ruimer en efficiënter en zal voldoen aan alle eisen voor een veilige en prettige werkomgeving.

Met de komst van een nieuwe locatie vinden wij het nu tijd voor een nieuwe naam.

Victory Sportprijzen is Damen Graveert.

Met vriendelijke groet, Jan en Mariska Damen